dimarts, 26 d’abril del 2016

"CRUMBS", UNA PEL.LÍCULA RODADA A ETIÒPIA!

"També que és un país amb una identitat cultural molt forta, així que has d’entendre molt bé les seves regles. I per últim, m’encanta la diversitat del país, perquè aquí conviuen moltes persones de cultures molt diverses. També hi ha molta dicotomia en quan a religions."
Aquestes i d'altres opinions de Miquel Llansó, director de la pel·lícula Crumbs, rodada a Etiòpia, que es projecta dins del programa d’activitats de Making Africa, les podeu llegir a l'entrevista publicada al  següent enllaç:


dilluns, 25 d’abril del 2016

UN SANT JORDI ESPECTACULAR!!! GRÀCIES A TOTS!!!

Com ja us vam anunciar, Etyops va tenir parada per Sant Jordi a Castelldefels! Hi vam vendre roses, llibres, imants i galetes i estem més que contents perquè va ser un èxit! Van ser uns dies de preparació de molta feina (no sabeu què és embolicar amb gràcia més de 300 roses!!!), però vam tenir molta col.laboració! Des d'aquí gràcies a tots els voluntaris que no van escatimar hores!!! I molt especialment, gràcies a totes les persones que es van acostar durant el dia a la parada, i van col.laborar amb la nostra entitat! Continuem lluitant per tirar endavant tots els nostres projectes, especialment el de l'escola-centre de dia Kalkidan, que necessita urgentment un copatrocinador (veure post que vam publicar al respecte aquí), però veient la resposta de la ciutadania, no perdem les esperances, i estem convençuts que ho aconseguirem! 
Us deixem algunes imatges del dia que reflecteixen la il.lusió que tothom va posar-hi!!!












Mil gràcies!!!!

diumenge, 17 d’abril del 2016

FEU QUE SANT JORDI SIGUI TAMBÉ UNA DIADA SOLIDÀRIA!

El proper dissabte, 23 d'abril, DIADA DE SANT JORDI, Etyops tindrà parada a Castelldefels. Vendrem unes roses precioses, imants, galetes-drac i llibres! Els guanys de tot ho destinarem, com sempre, als nostres projectes a Etiòpia. Us esperem de 10 a 21 hores, a la Plaça de l'Església (Castelldefels)! Feu que Sant Jordi sigui també una diada solidària!!!


No hi falteu!

dimarts, 12 d’abril del 2016

NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA URGENTMENT! NECESITAMOS VUESTRA AYUDA URGENTEMENTE!

El projecte en el participem, l'escola-centre de dia Kalkidan, del barri de Bosakito, a Jimma (Etiòpia), ha perdut un dels seus principals patrocinadors, i, si no aconseguim noves fonts de finançament durant aquest mes d'abril, haurà de tancar les seves portes a final del present curs lectiu. Això vol dir que 35 nens i nenes de entre 3 i 6 anys quedaran al carrer el proper any, i perdran no només l'accés a l'educació infantil, sinó també l'assistència alimentària i sanitària que el centre els ofereix. Així mateix, a les seves mares els desapareixerà l'oportunitat de mantenir-se en el mercat laboral, donat que hauran de tornar a tenir cura dels infants, i, per tant, la precària economia familiar que tenen se'n resistirà greument. Finalment, també perdran el seu lloc de treball els 8 treballadors que, durant aquests darrers anys, han vetllat i educat als infants.
Per tant, des d'Etyops volem fer una crida a socis, amics, coneguts i seguidors per tal que ens ajudeu a buscar una Fundació o alguna altra entitat o patrocini que pugui fer-se càrrec del finançament que ens manca (16.000 euros anuals) per mantenir l'escola oberta! Us preguem feu la màxima difusió d'aquest missatge! Comptem amb vosaltres! Entre tots ho hem d'aconseguir!


El proyecto en el participamos, la escuela-centro de día Kalkidan, del barrio de Bosakito, en Jimma (Etiopía), ha perdido uno de sus principales patrocinadores, y, si no conseguimos nuevas fuentes de financiación durante este mes de abril, tendrá que cerrar sus puertas a finales del presente curso. Esto quiere decir que 35 niños y niñas de entre 3 y 6 años quedarán en la calle el próximo año, y perderán no solo el acceso a la educación infantil sinó también la asistencia alimentaria y sanitaria que el centro les ofrece. Así mismo, sus madres tampoco tendrán la oportunidad de mantenerse en el mercado laboral, dado que deberán volver a atender a los niños durante el dia, y, por tanto, la precaria economía familiar que tienen se verá gravemente afectada. Finalmente, también perderán su puesto de trabajo los 8 trabajadores que, durante estos últimos años, han velado y educado a los niños y niñas.
Por tanto, des de Etyops queremos hacer un llamamiento a socios, amigos, conocidos y seguidores para que nos ayudéis a buscar una Fundación o alguna otra entidad o patrocinador que pueda hacerse cargo de la financiación que nos falta (16.000 euros anuales) para mantener la escuela abierta! Os rogamos hagáis la maxima difusión de este mensaje! Contamos con vosotros! Entre todos lo conseguiremos