dissabte, 16 de juliol del 2016

NOU PROJECTE: MANTENIMENT I EQUIPAMENT D'UN CENTRE DE SALUT A LA REGIÓ DE TIGRAY!

Ens sap molt greu explicar-vos, finalment, que el projecte de l'Escola Centre de Dia Kalkidan no podrà obrir les portes el proper curs, per falta de finançament. Com us vam explicar, l'entitat amb la que col.laboraven no ha pogut continuar fent front a la seva part de les despeses, i el nostre volum no ens ha permès assumir la totalitat del projecte! Hem intentat per tots els mitjans aconseguir un patrocinador, però no ha sigut possible, de moment!!! De totes maneres, som molt tossuts i estimem molt el projecte, o sigui que no ens donem per vençuts...seguim amatents per veure si sorgís alguna cosa d'última hora!
En tot cas, mentrestant, i sempre en la mesura de les nostres modestes possibilitats, donat que la única nostra font de finançament són les quotes dels socis i el que recaptem en les diferents activitats que organitzem, hem decidit embarcar-nos en la participació en el finançament d'un nou projecte: el manteniment i equipament d'un centre de salut a la regió de Tigray, prop de la frontera amb Eritrea. 
Per tal que el conegueu una miqueta més, us ensenyem la fitxa de presentació del projecte que vam preparar per presentar al Consell de Cooperació de Castelldefels, on té la seu Etyops, que aquest any ha decidit que la meitat del que es recapti en els Menjars del Món, un esdeveniment en el que participem a l'octubre, anirà destinat precisament al finançament d'aquest projecte.

Com sempre, estem posant molta il.lusió, i, amb la vostra ajuda, intentarem ampliar el màxim possible la nostra participació en el projecte! Us anirem informant!


1 comentari:

  1. M'alegro molt que Etyops tingui un nou projecte!!!
    Felicitats per la feina!

    ResponElimina